Du kan spare på strømmen med LED pærer!

november 14, 2014

Er du træt af at dine regninger er alt for høje? Og du synes ellers selv du har gjort dit for at få dem mindsket? Det kan være svært at finde ud af hvad man skal gøre mere, hvis man allerede prøver at skrue ned for vandet og slukke lyset flere steder end man plejer. Der er dog en løsning – bliv klogere her!

Det er nemlig blevet et problem for mange husstande, idet det er blevet en vane at bruge en masse strøm. Der er mange flere forskellige ting i huset, som kræver mere strøm, end der gjorde for 10 år siden. Det lægger folk ikke mærke til eller kan undvære og derfor bliver det sværere og sværere at spare på strømmen. Hvis du er en af dem, så er der en god løsning!

Mange kender nemlig ikke til hvor effektive de er, men der er det, der hedder LED pærer. De er meget bedre end normale pærer, da de er med til at spare en masse strøm. Mange køber dem ikke, hvis de har set navnet, da de tror at de er langsomme til at opstarte. Det er de på ingen måde ikke, så det er bare at få fat i nogen, hvis du ikke er bruger af dem. De er så energibesparende at de kan spare helt op til 80 procent af din elregning. Det er virkelig en stor forskel og du bliver derfor kun grønnere af den grund. Det gavner derfor både dig og miljøet, som jo kun er fordelagtigt!

Derudover har LED pærer en længere levetid end de normale. De kan nemlig holde i op til 44 år, hvis du lader lyset stå tændt i 3 timer i døgnet. Det er virkelig meget, idet de normale holder 1,5 år. Det er derfor en investering, da det vil gavne dig på længere sigt. Du skal hverken ud og købe pære hele tiden, som i forvejen er en belastning eller få en dyr elregning tilsendt.

Hvis du ikke ved hvor man køber dem, kan du få hjælp til dette af Mr. Perfect. Det er nemlig en udbyder, der tilbyder et hav af forskellige LED pærer. Du vil derfor altid kunne finde det, som du står og mangler. Derudover kan du også få spots og lysstofrør i LED, så hvis du har dette i hjemmet, kan du også få pærer til det. Det er derfor bare at gå på jagt efter LED pærer på Mr. Perfects hjemmeside. Hvis du køber pærerne inden klokken 15:30 kan du allerede få leveret dine varer dagen efter. Det er derfor det helt rigtige valg at handle hos Mr. Perfect, da du altid får det du har bestilt og leveringen sker hurtigt. Du vil derfor ikke stå i mørke i flere dage, da du kommer i første række!

Hvis du handler hos Mr. Perfect nu kan du nå det fordelagtige tilbud! Du kan nemlig købe 10 LED pærer og betale for 9. Du vil derfor aldrig stå i den samme situation igen! Det er nemlig ikke behageligt at undvære en bestemt belysning i flere dage, nu hvor det bliver så hurtigt mørkt. Det er derfor godt at være strategisk og have et lager af LED pærer i hjemmet!

Så hvis du endnu ikke har investeret i LED pærer, er det helt klart på tide! Det er bare at komme i gang! Det gavner både dig og miljøet!

led pærer

Tags: , ,

Leave a Comment