boserup ejendomme

Boserup Ejendomme tilbyder saglig boligvurdering

november 26, 2014

Boserup Ejendomme er lige noget for dig, hvis du ønsker en saglig vurdering af din bolig og din salgspris. Det er blevet mere og mere klart for dem her på det sidste, at virkelig mange mennesker har brug for hjælp til vurdering og syn.

Boserup Ejendomme er så objektive som muligt

Boserup Ejendomme oplever en øget efterspørgsel for tiden, telefonerne kimer, og det vælter ind med mails. Der er nemlig kommet gang i salget af lejligheder, boliger, lokaler, ja alt inden for ejendomme har fået en tiltrængt saltvandsindsprøjtning. Det er Boserup Ejendomme super glade for, fordi de har fundet ud af, hvor mange mennesker derude ikke aner, hvad de kan tillade sig at kræve for deres ejendomme. Det er dejligt at være i stand til at hjælpe mennesker med at finde frem til en realistisk salgs- og købspris, siger Boserup Ejendomme.

Som navnet mere end antyder, er ejendomme lige præcis deres område, og de er glade for, at mennesker nu søger rådgivning og hjælp, når de skal sælge og købe deres tage over hovedet eller virksomhedslokaler. Der er mange, som har ventet, indtil priserne igen kunne finde på at gå lidt op, og de sniger sig også pænt deropad, siger Boserup Ejendomme med overbevisning. Saglighed er vigtig for dem, og de tager både område, beliggenhed, areal og tilstand i betragtning, når de vurderer, hvad du kan forvente.

Forventningerne skal gerne afspejle virkeligheden, og Boserup Ejendomme sætter en ære i at give så objektive vurderinger som overhovedet muligt. De tjekker de boliger og bygninger, der ligger i nærheden, og vurderer hvilke priser de kan gå for. Man kan ikke forvente at få lang mere end de andre i området, som har en bolig, der nogenlunde svarer til din, mener Boserup Ejendomme. Ofte ser man, at boliger har en så stor affektionsværdi hos ejerne, at de overvurderer prisen i forhold til, hvad der er muligt at få.

Boserup Ejendomme kæmper gerne for så gode priser som overhovedet muligt, men det skal også være sagligt, seriøst og nogenlunde svare til priserne i dit nærområde ellers.

Tags: , , ,

Leave a Comment