træpiller

Billige træpiller med høj brændeevne

september 21, 2015

I takt med at der er kommet mere fokus på CO2-neutral energi, er træpiller som fyringsprodukt kommet mere frem i rampelyset. Der har faktisk været anvendt træpiller i mange år, men et større fokus på miljøvenlig forbrænding har givet produktet en ny renæssance.

I dag er der flere steder man kan købe træpiller såsom hos Absolut Træpiller lige syd for grænsen i Tyskland. Det er bl.a. lettere og mere bekvemt at købe træpiller i dag, da man let kan se det store udvalg af billige træpiller på grænsehandlens hjemmeside. Desuden har pilleovnene til træpiller aldrig været bedre end de er i dag. Man vil derfor kunne opnå en uhyre effektiv brændeevne, hvor pilleovnen i dag nærmest er selvkørende.

En butik der ikke går på kompromis med kvaliteten

Absolut Træpiller er blandt de største udbydere af træpiller i grænseområdet og et tæt samarbejde med producenterne sikrer at der handles med træpiller af den højeste kvalitet.

Det er ikke kun en effektiv brændeevne man sikrer med højkvalitets træpiller fra Absolut Træpiller. Man opnår i dag også en langt bedre forbrænding og askeudvikling end tidligere, der hermed er mere skånsomt for miljøet.

Har man nogle spørgsmål, kan man altid spørge personalet til råds, eller ringe på telefonen.

Er man træt af at hugge brænde, eller søger man et alternativ for de fossile brændstoffer som olie, naturgas og kul, så er træpiller et godt bud. Man er altid velkommen til at afhente sine træpiller selv eller også kan man kontakte et af de mange transportfirmaer som Absolut Træpiller samarbejder med.

Pilleovnen passer ind i de fleste hjem. Et forslag kunne også være sommerhuset, hvor man får en langt bedre komfort end ved den almindelige brændeovn.

En grænsebutik med mange ekspertiseområder

Hos Absolut Træpiller sælges også andet end træpiller. Man finder også et større udvalg af energikoks, hestefoder, strøelse og vejsalt.

Det er dog ikke for sjov at virksomheden kalder sig selv Absolut Træpiller. Når det kommer til træpiller gås der ikke på kompromis med kvaliteten og man vil derfor kun finde træpiller af høj kvalitet hos grænsebutikken.

Udover træpiller til træpillestokeren og Absolut Træpiller også leveringsdygtige af træpiller til pillestokeren. Udvalget skal dog selvsagt opleves, og det kan anbefales, at man kigger forbi butikken når man skal foretage sit første køb. Er man træpilleekspert kan alle varer dog også bestilles direkte på nettet, hvis man gerne vil spare tid på handlen.

Absolut Træpiller har grænseområdets største udvalg i Træpiller, træbriketter og hestefoder/strøelse. Absolut Træpiller har de bedste priser på træpiller/german pellets samt energikoks og køber alle produkter direkte hos producenterne. Alle træpiller er fremstillet i den højeste og fineste kvalitet til pillestokeren og træpilleovnen. Den bedste forbrænding og askeudvikling er sikret med træpiller fra Absolut Træpiller. Træpillerne har kun et askeindhold på 0,5 % og gider således er optimal fyringskomfort. Træpiller med et lavt askeindhold giver en god fyringsøkonomi og brændeværdien er hertil stor i disse træpiller, da de er fremstillet i helt rent træ. Det har aldrig været billigere og mere fordelagtigt, at fyre med træpiller/german pellets.

Søger du træpiller har Absolut grænseområdets største udvalg i Træpiller (German pellets), træbriketter og hestefoder/strøelse. Du vil hos Absolut Træpiller blive præsenteret for de bedste priser på træpiller og alle produkter købes direkte hos producenterne, der derfor er din garanti for den højeste kvalitet. Absolut Træpiller går ikke på kompromis med kvalitet og der føres kun produkter med den bedste forbrænding og askeudvikling. Hvis du handler hos Absolut Træpiller opnår du den bedste fyringskomfort og en god fyringsøkonomi.

 

Tags:

Leave a Comment