Billige træpiller fra Tyskland – invester i billige træpiller fra Tyskland af god kvalitet

december 5, 2012

Fyrer du med piller så anvend billige træpiller fra Tyskland. Billige træpiller fra Tyskland kan bestilles hos de tyske firmaer direkte eller hos danske importører af tyske træpiller.

Har du et pillefyr, og synes du, at du betaler for meget for dine danske træpiller? I så fald, så kan du overveje muligheden for at købe billige træpiller fra Tyskland.

Billige tyske træpiller brænder lige så godt som danske træpiller, og når man tager i betragtning at de er langt billigere end dansk-producerede piller, så er der næsten kun gode grunde til at købe dine træpiller over grænsen.

Hvorfor køber vi træpiller fra udlandet?
Danmark er over de seneste år begyndt at importere træpiller i stor stil. Den simple årsag til dette er, at det danske udbud af træpiller ikke kan følge med efterspørgslen. Der er i Danmark simpelthen ikke nok skov til at stille danske forbrugeres behov for træpiller.

Den naturlige konsekvens af dette har været, at vi har importeret træpiller fra vores nabolande. I denne forbindelse har danske forbrugere især nydt godt af træpiller fra henholdsvis Tyskland, Polen og Sverige.

Tyskland har her været kendt for at producere relativt billige træpiller, mens at vores søsterland Sverige omvendt har haft et ry for at producere nogle af de bedste træpiller på markedet.

Priser på billige træpiller fra Tyskland
Træpiller på Tyskland er generelt set langt billigere end danske træpiller. Årsagen til dette er, at momsen i Tyskland er på kun 7 procent, mens at den i Danmark som bekendt er 25.

Konsekvensen af dette kan tydeligt ses på prisforskellen på danske og tyske træpiller. En palle med træpiller fra Danmark vil typisk koste et sted i omegnen af 1800 til 2400 kroner. Sammenlignet med dette, så vil en palle tyske træpiller typisk ligge på 1400 til 1600 kroner. Med andre ord, adskillige hundrede kroner under den danske pris.

Dog skal du i denne forbindelse også huske på, at køberen ofte skal betale fragtomkostningerne mht. at transportere træpillerne fra Tyskland til Danmark.

Køb billige træpiller fra Tyskland hos tysk forhandler eller dansk importør
Når du skal ud og have fat i billige træpiller fra Tyskland, så kan du gøre det på to forskellige faconer. Den første måde er at gå via en dansk mellemmand, som importerer træpiller fra Tyskland.

Den anden måde at gøre det på er ved at kontakte de tyske firmaer direkte. Disse firmaer ligger ofte tæt på den dansk-tyske grænse og er derfor meget vant til at snakke med danske kunder.

Levering af billige træpiller fra Tyskland
Som tidligere nævnt, så skal du ofte selv betale fragtomkostningerne for din bestilling af træpiller. I betragtning af at dette som regel er en hel palle med træpiller, så er det selvsagt ikke helt billigt og kan let løbe op i adskillige hundrede kroner.

En genvej, som nogle grænsehandlere opererer med, er her at lade kunden selv afhente deres træpiller ved den dansk-tyske grænse. Dette kan ofte resultere i en klækkelig besparelse og hos en enkelt forhandler et afslag på hele 500 kroner i prisen.

Tags: , , ,

Leave a Comment