Biler og kørselsafregning i din virksomhed

juni 19, 2014

For både ansatte og ledere i en virksomhed er det vigtigt, at man kender reglerne for SKAT og indregistrering samt kørselsafregning. Det er vigtigt at kende reglerne om SKAT og kørselsafregning, hvis man vil være sikker på, at man betaler sin personlige eller firmarelaterede SKAT korrekt og dermed hverken snyder sig selv eller risikere at gøre noget, der er i strid med lovgivningen på området.

Som det fremgår af videoen herunder, er det netop derfor vigtigt, at der bliver holdt løbende regnskab med kørte kilometer, så man kan få lavet sin kørselsafregning korrekt fra både ledere og ansattes side. Der gennemgås også forskellige måder at købe og indregistrere en bil på, samt hvad det valg man træffer omkring dette betyder.

I dag er det efterhånden blevet ganske simpelt at holde en kørebog, da dette kan gøres elektronisk med fx en app, der er direkte forbundet til det regnskabssystem, som man anvender i sit firma. Hvis det lyder interessant, kan I læse mere om det ved at klikke på linket herover.

Tags:

Leave a Comment