Artikel om bolig advokater og deres advokat forbehold

juni 4, 2013

Denne artikel har til formål at skyde nogle myter om bolighandel til jorden. Du vil kunne læse om nødvendigheden af en bolig advokat og dennes mulighed for at tilskrive advokat forbehold i købsaftalen i forbindelse med et boligkøb, så ønsker du at blive klogere på, hvad du skal, og hvad du ikke skal, når det kommer til bolighandel, så læs med her.

Ejendomsmægleren – en udbredt misforståelse

Rigtig mange potentielle boligkøbere misforstår ejendomsmæglerens rolle i en bolighandel. Mange tror nemlig fejlagtigt, at ejendomsmægleren også skal vejlede køberen, men det er langt fra tilfældet! Ejendomsmægleren repræsenterer udelukkende sælger, og ejendomsmægleren har til opgave at få solgt den pågældende bolig – og det kan både være med eller uden en god smag i munden bagefter.

Som boligkøber skal man som udgangspunkt selv føre sin egen “sag”, og man skal selv stå for papirarbejdet og forståelsen af de juridiske aspekter i en købsproces. Dette kan være en meget uoverkommelig opgave, da mange boligkøbere slet ikke har forstand på dette område, og det kan derfor være en rigtig fornuftig ide at investere i en bolig advokat.

Bolig advokatens rolle

En bolig advokat kan sørge for, at købsprocessen forløber efter planen, og at der ikke pludselig opstår uforudsete problemer i forbindelse med købsaftalen. Faktisk har en bolig advokat mulighed for at tilskrive advokat forbehold i købsaftalen, så du som køber er sikret den bedst mulige handel.

Overordnet set kan man sige, at en bolig advokat guider dig igennem bolighandlen sikkert. Det er advokaten, der “repræsenterer” dig, ligesom ejendomsmægleren repræsenterer sælger. Derfor er det vigtigt at vælge en dygtig advokat, som man eksempelvis finder hos et af Danmarks største advokatfirmaer, nemlig Ret&Råd.

bolig advokat

Tags: , , ,

Leave a Comment