En enkeltmandsvirksomhed i KBH kan have stor gavn af en advokat

august 31, 2012

Der er stor efterspørgsel efter advokater i København. Der kommer helt tiden nye enkeltmandsvirksomheder i København og omegn, især i disse webdage hvor det ikke kræver den helt store kapital at få startet noget op, som man vurderer, har gode chancer for at bære frugt.

Den rette KBH-advokat kan være til stor hjælp

Det er dog kun i sjældne tilfælde, at de selvsamme personer ikke ville have godt af at kontakte en advokat i KBH. Meget kan nemlig undgås, ved at man bliver rådgivet af kompetente personer, som er langt mere vant til diverse faldgrupper og andre ting, som man gør sig klogt i at undgå. Blot fordi man er god til sit kerneområde, så betyder det langt fra altid, at man også er god til at alle de administrative opgaver såsom de mere komplicerede papirarbejde. Her kan en Københavner-advokat være en stor hjælp og en måde til at få et tiltrængt pusterum på – alt imens man kan fokusere på det man selv er bedst til, og derudover have ro i maven da man har en kompetent KBH-advokat i ryggen.

Skridtet videre fra enkeltmandsvirksomhed i København

Måske er din enkeltmandsvirksomhed i Købehavn ved at klare sig så godt at du overvejer at tage springet over til en anden virksomhedsform – men hvilke en vil være den bedste for lige netop dig og hvad du tilbyder. Muligheder er der nemlig nok af, og som menigmand kan det være noget af en mundfuld at skulle finde den form, som vil egne sig allerbedst til dit firma. Måske er du slet ikke bekendt med de mange muligheder – og måske er du meget i tvivl om, hvornår dit enkeltmandsvirksomhed i KBH har vokset sig stort nok. Af forskellige virksomhedsformer kan i flæng nævnes andelsselskab interessentskab og aktieselskaber – men der er mange flere, og det er langt fra dem alle, som overhovedet er velegnet som næste skridt efter en vellykket periode som Københavnsk enkeltmandsvirksomhed.

Har du lyst til at læse mere om disse virksomhedsformer i et letforståeligt sprog så klik her.

Tags: ,

5 Comments

 1. Morten Hansen siger:

  Det lader til at man skal være godt forudseende og have is i maven for at have en enkeltmandsvirksomhed i København.

 2. Rasmus Hansen siger:

  Hmm, jeg synes det er svært at vide, hvornår man skal tage springet fra en enkeltmandsvirksomhed i København hen til noget større.

 3. Sofie Poulsen siger:

  Mht. enkeltmandsvirksomheder i København er det nemt nok Rasmus.

  Det skal gøres, når dine to arme ikke længere er nok. Hvornår dette sker er helt op til dig selv (og dit ambitionsniveau).

 4. Klaus Sørensen siger:

  Det kan give dyre lærepenge at vente for længe med at tage skridtet fra en virksomhedsform til en anden.

  Men generelt synes jeg Sofie har ret.

 5. Annemette Poulsen siger:

  Gælder det ikke som enkeltmandsvirksomhed i København, at man skal skifte virksomhedsform FØR efterspørgelsen på ens services / produkter bliver for stor?

  Det lyder i hvert fald som penge lige ud af vinduet, hvis man først gør det når behovet melder sig.

Leave a Comment