En dag bliver jeg den bedste i verden til dart!

juli 29, 2014

dartDa jeg for første gang i nogensinde så dart verdensmesterskaberne anno 2014 i januar måned, blev jeg mildest talt ret fascineret af spillet. Det kræver nemlig en helt utrolig evne til at kunne koncentrere og fokusere sit skud så præcist som muligt. Selve dart turneringen var utrolig sjov og spændende at følge med i, især fordi at det var en turnering med mange overraskelser.

Den 16 dobbelte verdensmester Phil Taylor røg allerede ud i den 2. runde, hvilket selvfølgelig overraskede mange mennesker, da mange anså Phil Taylor som favorit til igen at vinde verdensmesterskabet i dart.  Derudover havde dart turneringen også et dansk islæt i form af Per Laursen som gjorde en ganske fin figur, i og med at han formået at nå til 2. runde. hvor han tabte til skotten og finalisten Peter Wright.  Og Dennis Lindskjold som kun nåede til den indledende runde, og dermed ikke gjorde den store figur i dart turneringen.

Og verdensmesteren blev…

Verdensmesterskaberne i dart anno 2014 blev vundet af Micheal van Gerwen, som slog skotten Peter Wright 7-4 i finalen, og dermed blev den yngste vinder af dart verdensmesterskaberne nogensinde i den unge alder på 24 år.

Min interesse i dart verdensmesterskaberne udmøntet sig i at jeg valgte at købe min egen dart skive, da jeg simpelthen blev så fascineret af spillet. Derfor er min drøm en dag at kunne deltage i dart verdensmesterskaberne. I dag øver jeg derfor tre timer om dagen på at spille dart, for at kunne blive så god som muligt, da selv mener at jeg har talentet og viljen der skal til for at kunne deltage i et dart verdensmesterskab.

Ikke uvæsentligt hvilken dart skive man vælger at købe

Dog er det ikke helt uvæsentligt hvilken slags dart skive man køber, da der findes dart skiver til almindelig brug og de såkaldte turnerings dart skiver som de professionelle og seriøse dart udøvere anvender. Derfor købte jeg ”Bull’s Focus Bristle Dartboard”, som er en udmærket dart turneringsskive.

Foruden at købe en turnerings dart skive, fandt jeg på selv samme hjemmeside også et udvalg af bordfodbold bolde, som jeg blev oprigtigt glad for at havde opdaget. Eftersom jeg førhen også har spillet utrolig meget bordfodbold, og faktisk på et tidspunkt var en af de bedste i Danmark til bordfodbold. Dog havde jeg valgt at trappe ned på mit tidsforbrug på bordfodbold, eftersom jeg havde fået en varig skade som hæmmede mit spil i bordfodbold. Dog kunne jeg stadigvæk godt lide at spille bordfodbold for sjov, og derfor købte jeg nogle bordfodbold bolde eftersom mine egne var blevet væk.

Nu gælder det så bare om at blive den bedste dart spiller jeg kan blive og forhåbentlig en dag blive god nok til at deltage i dart verdensmesterskaberne og vinde den store pengesum på 250 000 pund. Dog kunne det havde været fedt hvis jeg både kunne blive Danmarks bedste i dart og bordfodbold, men det er nok en lidt for urealistisk drøm.

Tags: , , , ,

Leave a Comment